top of page

MALLISTO

Ateljee Sari Lindellillä on pieni hääpukumallisto, jonka ideana on auttaa sinua hahmottamaan, millaisen puvun haluat. Mallit ovat muunneltavia - pukuasi voidaan  alkaa rakentaa mieleiseksesi lähtökohtana jokin malliston puvusta. Voit valita malliin materiaalin tai esimerkiksi pääntien muotoa ja hihaa voidaan muokata. Asiakas vastaa äärimmäisen harvoin suoraan jotakin kokonumeroa mittataulukosta. Malliston puvut sovitetaan siksi samaan tapaan kuin uniikit morsiuspuvut.

ILTA

Tämä puku toimii nimensä mukaisesti myös iltapukuna. Mallipuku on kirjailtua tylliä, mutta Ilta on kaunis myös pitsisenä. Sen voi toteuttaa eri väreissä vaikkapa valuvasta silkkikrepistä. Pääntien muoto on muunneltavissa. Hihoja voidaan muuttaa tai puku voi olla myös hihaton. Pukua voi käyttää esimerkiksi irrallisen, ihonväriisi sointuvan alusmekon kanssa. 

TAIKA

Tässä puvussa on kesäyön taikaa. Yläosan paksumpi silkkikreppi antaa miehustaan hieman ryhtiä ja alaosassa keveyden luovat silkkisifonki ja ohut silkkisatiini. Yläosan materiaalin voi vaihtaa esimerkiksi pitsiksi, pääntien muotoa voi muuttaa tai pukuun voi lisätä hihat. Koristeen voi vaihtaa tai jättää kokonaan pois. Sifonkivyö rusetteineen tuo lisää ilmavuutta tähän pukuun.

USVA

Tämä puku tuntuu päällä aineettomalta. Mallipuku on toteutettu tyllistä, mutta silkkiorganzasta ommeltuna malliin tulee lisää kuohkeutta. Hihat voi jättää kokonaan pois ja pääntietä voi muokata, esimerkiksi syvä v-pääntie edessä toimii Usvassa hienosti.

bottom of page